CLOSE
CLOSE

Paguneman Basa Sunda

You are browsing the search results for Paguneman Basa Sunda

Orang Sunda
503 x 734 · 138 kB · jpeg, Orang Sunda

 kainyah!” Kang Ido muka paguneman bari mukakeun kaos sangsangna
351 x 400 · 35 kB · jpeg, kainyah!” Kang Ido muka paguneman bari mukakeun kaos sangsangna

Mengenaskan Di Puntang DOWNLOAD
406 x 304 · 12 kB · png, Mengenaskan Di Puntang DOWNLOAD

Mengenaskan Di Puntang DOWNLOAD

Urang sunda kamarana?, Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka -buyut jeung impian jadi inohong dinagri luar. Urang sunda kamarana?: ha ha ha …, Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka -buyut jeung impian jadi inohong.